Over ons

Mijn naam is Cor Schuurbiers

Al vanaf mijn 14 jaar doe ik al onderhoud werkzaamheden zoals schilderen en behangen.

Mijn vader die had een bedrijfje hierin en ik ging hem vanaf mijn 14 jaar al helpen, eerst eenvoudige klusjes daarna steeds meer tot het moment dat ik het van mijn vader over ben gaan nemen. Daar is later bijgekomen stucwerken, want behangen raakte uit de mode, de mensen wilde graag allemaal sierpleisters en structuur verven op de muren. Zodoende het stucadoorsvak geleerd.

Daarna kwam er een moeilijke tijd en de mensen hadden even niet zo veel meer te spenderen en ben toen maar onderhoud aan tuinen gaan doen ( was een hobby van mij), vond ik en nu nog steeds zeer leuk werk. En voor ik het wist had ik weer ontzettend veel klanten voor tuinonderhoud.

In deze periode ben ik mij ook gaan specialiseren in het Tegelzetten, metselwerkzaamheden, loodgieterswerk en nog veel meer.

Ook heb ik een tijdlang nog schoonmaakwerkzaamheden gedaan bij mensen thuis, bij bedrijven en bij appartementen complexen en nog veel meer. Mijn vaste werk is het geven van verdedigingslessen zoals Judo-Jiu Jitsu- zelfverdediging – bewegen voor ouderen en nog veel meer .

Door Corona-crisis mochten wij even geen les geven, en kwam er voor mij andere werkzaamheden op mijn pad de afgelopen Corona periode en heb ik een paar klussen gedaan zoals het onderhouden van een bedrijventerrein- het slopen en plaatsen van een badkamer met een wc – het plaatsen van een keuken, het onderhouden van een tuin en nog veel meer.

Dus eenieder die werkzaamheden heeft die hij/zij zelf niet kan of geen tijd voor heeft, maakt niet uit hoe klein de klus ook is, neem even contact via het contactformulier op deze site en ik zal  zo spoedig mogelijk contact opnemen met u.